Nydalsløpet 2023 i fantastisk stemning

Takk til alle deltagere, som fullførte Nydalsløpet i perfekte løpeforhold. Det ble registrert mange raske tider og blide løpere. Premier fra Elkjøp, Klinikk for alle og Egmont ble tatt godt i mot, ekstra heldige var de som vant uttrekkspremiene. Alle løpere fikk boller fra Godt Brød etter målgang og Odeon stilte på stand med lykkehjul som noen vant fine premier på.

I dameklassen ble det tredobbelt seier for Sportsklubben Vidar. Seieren gikk til Runa Skrove Falch på 17:04. Anne Bjerke Årrestad ble nummer 2 på 17:22 og Vilde Antonsen tok tredjeplassen på 18:01. Hele ti damer løp raskere enn 20 minutter på 5 kilometeren.

Blant herrene var nordlendingen Erik Lomås fra Salangen IF raskest på tiden 15:10, kun to sekunder foran Mathias Moen på 15:12 fra Sportsklubben Vidar. Tredjeplassen gikk også til Sportsklubben Vidar med Magnus Hjellum på tiden 15:17.

Lagkonkurranse ble vunnet av Ulvespannet.

Øvrige resultater fra løpet finner du i fanen «Resultater». Bilder fra løpet vil bli lagt ut på løpets Facebook-side.

Løpsarrangørene fra Nydalens SK og hovedsponsor Avantor takker for innsatsen og håper du stiller neste år også! Vi sees!

Hvis du oppdager feil i resultatlisten, klikk på knappen «feil resultat?» inne på resultatlisten på eqtiming. Skriv hva som har skjedd og legg igjen en kommentar med fullt navn og startnummeret du løp med.

Det er også funnet mistede gjenstander. Savner du noe ta kontakt med løpslederne på tlf. (413 22 149/ 940 07 509)