Nydalsløpet 2022 i fantastisk vær!

Takk til alle deltagere, som fullførte Nydalsløpet i strålende sol og perfekte løpeforhold. Det ble registrert mange raske tider og blide løpere. Premier fra Elkjøp, Klinikk for alle og Egmont ble tatt godt i mot, ekstra heldige var de som vant uttrekkspremiene. Alle løpere fikk boller fra Godt Brød etter målgang og Odeon stilte på stand med lykkehjul som noen vant fine premier på.

Dameklassen ble vunnet av Amalie Sæten fra Ullensaker / Kisa IL på sterke 16:33. Vilde Antonsen fra Sportsklubben Vidar ble nummer 2 på 18:11 og Madeléne Wanvik Holum fra Oslostudentenes IK tok tredjeplassen på 18:42. Hele ti damer løp raskere enn 20 minutter på 5 kilometeren.

Blant herrene var Andreas Iden fra Gneist IL raskest på tiden 15:28, kun to sekunder foran Erlend Sørtveit på 15:30 fra Sportsklubben Vidar. Tredjeplassen gikk også til Sportsklubben Vidar med Jostein Rogstad på tiden 15:37.

Øvrige resultater fra løpet finner du i fanen «Resultater. Bilder fra løpet vil bli lagt ut på løpets Facebookside.

Løpsarrangørene fra Nydalens SK og hovedsponsor Avantor takker for innsatsen og håper du stiller neste år også! Vi sees!

Hvis du oppdager feil i resultatlisten, klikk på knappen «feil resultat?» inne på resultatlisten på eqtiming. Skriv hva som har skjedd og legg igjen en kommentar med fullt navn og startnummeret du løp med.

Det er også funnet mistede gjenstander. Savner du noe ta kontakt med løpslederne på tlf. (91242582 / 47909485)